Nuttige links

Nuttige links

www.convatecgroup.com
Op maandag 31 oktober 2016 begon de handel van aandelen van ConvaTec Group Plc op de belangrijkste markt van de London Stock Exchange onder het ticker CTEC.
Onze Initial Public Offering, afgerond op 26 oktober was de grootste door een bedrijf in de gezondheidszorg in Europa, de grootste MedTech beursgang in de wereld sinds 2002 en de 9 grootste wereldwijde gezondheidszorg IPO van alle tijden. Op deze dag hebben onze CEO Paul Moraviec en CFO Nigel Clerkin deelgenomen aan de ceremonie van de eerste CTEC handelsdag. De erkenning van deze belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van ConvaTec.

Stoma proefpakket
U kunt via deze website een gratis stoma proefpakket aanvragen. Ook leest u hier informatie over de periode voor, tijdens en kort na de operatiefase. Of vraag een gratis oefenstoma aan; dit helpt u met de voorbereiding op uw operatiemoment.

Stomavereniging
Patiëntenvereniging die staat voor goede informatie en advies voor mensen die een stoma hebben of krijgen, komt op voor goede zorg en zet zich in voor verbetering van maatschappelijke knelpunten die mensen met een stoma ondervinden.

Stichting Stomaatje
Een non-profit stichting die zich niet alleen op stomadragers richt, maar ook op hun omgeving en de professionals. ze bieden voorlichting en informatie.

NUDUS-programma
Voor het behalen van gezondheidswinst in uw organisatie heeft ConvaTec het NUDUS-programma ontwikkeld. Met dit programma wordt het wondzorgproces in uw organisatie geoptimaliseerd.

VENVN
V&VN vertegenwoordigt verpleegkundigen, verzorgenden IG en verpleegkundig specialisten op het ministerie van VWS, in de politiek, bij brancheorganisaties en onderhoudt contacten met de media.

WCS
Het WCS Kenniscentrum Wondzorg heeft als doel het kennisniveau van professionals in de gezondheidszorg te verhogen, om daarmee de kwaliteit van de wond- en huidzorg te verbeteren.

NOVW
De NOVW is een platvorm voor alle wondprofessionals en een stuwende kracht om het beroep van wondprofessionals te ondersteunen en verder uit te dragen.