Hetzelfde resultaat

ziet er nu beter uit
dan ooit

INTRODUCTIE VAN ESENTA™.
HET NIEUWE MERK IN STOMA- EN WONDZORG

Huidbescherming en remover op siliconenbasis.

Esenta™ Huidbarrière

Spray en doekjes
  • Vormt een ademende barrière filmlaag op de huid
  • Beschermt tot wel 72 uur
  • Vermindert het risico op huidbeschadiging en irritatie
  • Veilig en effectief, ook bij veelvuldig gebruik
Esenta Sting Free Skin Barrier Product

Esenta™ Adhesive Remover

Spray en doekjes
  • Voor het snel en gemakkelijk oplossen van de lijmlaag
  • Vermindert pijnlijke huidbeschadigingen
  • Verwijdert snel alle lijmresten van de huid
  • Voelt zijdezacht en glad aan, laat geen residu achter
Esenta Sting Free Skin Adhesive Remover Product (1)

ESENTA™ HUIDBARRIÈRE

Inhoud in ml

Bestelcode

Omschrijving

Verpakt per

3ml

423282

ESENTA™ Huidbarrière doekjes

30

50ml

423288

ESENTA™ Huidbarrière spray

1

ESENTA™ ADHESIVE REMOVER

Inhoud in ml

Bestelcode

Omschrijving

Verpakt per

3ml

423281

ESENTA™ Adhesive Remover Doekjes

30

50ml

423289

ESENTA™ Adhesive Remover Spray

1

Veel Gestelde Vragen

Esenta™ komt voort uit het concept dat accessoires essentieel zijn voor het dagelijks leven van mensen met stoma's en moeilijk te genezen wonden.

Nee, ze bevatten geen alcohol, de formulering is op siliconenbasis. Producten op siliconenbasis prikken niet bij het aanbrengen.

De beschermende siliconenbarrière hecht aan het huidoppervlak om een fijne, duurzame, beschermende siliconenfilm te creëren. Deze ademende barrière beschermt de huid tot 72 uur tegen schade veroorzaakt door kleefstoffen, lichaamsoutput en enzymen.

Esenta™ Adhesive Remover Spray - De vloeistof in de spray is ontworpen om tussen de lijm en de huid te 'vloeien', waardoor een siliconenlaag ontstaat. Deze siliconenlaag fungeert dan als oplosmiddel om de huidige lijmlaag op te lossen, zodat de lijm zonder trauma van de huid loslaat. De siliconen verdampen dan in seconden, zonder een film of coating achter te laten, en nieuw stomamateriaal of wondverband kan (indien nodig) worden aangebracht zonder eerst de huid te hoeven reinigen.

Esenta™ Adhesive Remover doekjes - Het doekje is ontworpen om lijmresten op de huid te verwijderen. De siliconen van het doekje verdampen vervolgens in seconden, zonder een film of coating achter te laten, en nieuw stomamateriaal of wondverband kan (indien nodig) worden aangebracht zonder eerst de huid te hoeven reinigen.

Ja, de combinatie van beide producten is heel gebruikelijk.

Ja, alle vloeibare siliconen die worden gebruikt door fabrikanten met producten in de categorie No Sting zijn ontvlambaar. De formulering van Esenta™ Huidbarrière en Adhesive Remover heeft een lange geschiedenis van veilig gebruik en zal alleen ontbranden als de veiligheidsinstructies worden genegeerd of als het product verkeerd wordt gebruikt. De bijbehorende etikettering en gebruiksaanwijzing bevatten waarschuwingen en voorzorgsmaatregelen.

Opnieuw aanbrengen wordt elke 12-72 uur aanbevolen, afhankelijk van de conditie van het huidoppervlak. Veilig en effectief, zelfs bij veelvuldig gebruik. Moet bij elke verband- of stomawissel worden vervangen om volledige bescherming te behouden.

Footer Curve Footer Curve Mobile

Kies Esenta™ voor de resultaten die u vertrouwt en een look waar u van houdt.

VRAAG EEN GRATIS PROEFPAKKETJE AAN
Esenta Footer Logo With Product
Reference: 1. Voegeli D, LBF® “No-Sting” Barrier Wipes: Skin Care Using Advanced Silicone Technology. British Journal of Nursing, 2008; Vol. 17: No. 7.