meplus-ret-tm.png Community

Angela Morgan

- Kogelslingeraar

Angela Morgan me+ community banner

Angela Morgan, kogelslingeraar (bijnaam Mossi), is van mening dat “je zelf iets van het leven moet maken” en heeft zich goed aangepast aan een leven met een urostoma.

Angela kreeg haar stoma in 2014, maar dit heeft haar er niet van weerhouden te blijven genieten van een belangrijk deel van haar leven: atletiek. Angela heeft op internationaal niveau aan kogelslingeren gedaan en is nog altijd als coach actief op evenementen van de atletiekvereniging in Eastbourne.

“Kogelslingeren, naar de sportschool gaan, het kweken van groenten in mijn tuin en lezen” zijn dingen waar Angela plezier in heeft. Daarnaast geniet ze van een avondcursus Frans, scheidsrechteren op atletiekevenementen en het parttime geven van wetenschappelijke vakken op een basisschool. Aangezien Angela zo’n actieve vrouw is, is het maar goed dat er wat haar betreft “weinig verschil is tussen het leven vóór en na een stoma, behalve wanneer Sid (mijn urostoma) weer eens kuren heeft bij het wisselen van mijn zakje”.

Angela, 58, heeft deze tip voor anderen die moeten wennen aan een leven met een stoma: “Je moet misschien een paar dingen aanpassen, maar je weet nooit wat je kunt als je het niet probeert.”

meplus-ret-tm.png
Met me+ serviceprogramma kunt u uw leven met een stoma leiden zoals u dat wilt

Met het gratis me+ serviceprogramma heeft u alle informatie en ondersteuning die u nodig heeft binnen handbereik. Een toegewijd team van verpleegkundigen en deskundigen voorziet u via onder andere nieuwsbrieven van informatie over producten, levensstijl en voeding.