meplus-ret-tm.png Community

John Rodgers

- Voetbalfan

John Rodgers meplus community banner

In de woorden van de beroemde psychoanalyticus Carl Jung, zegt John Rodgers: “Ik ben niet wat mij is overkomen, ik ben wat ik verkies te worden.”

John, 63, heeft in januari 2016 een operatie ondergaan waarbij een darmtumor is verwijderd en een permanente colostoma is aangelegd. “Als er een deur sluit, gaat er ergens anders één open”, aldus John. Homer (mijn stoma) heeft me laten overleven en daarom zie ik hem als een vriend die ik af en toe even in de watten moet leggen, want hij kan wat nukkig zijn.”

Hoewel John zijn baan als Community Development Officer moest opgeven omdat hij ernstig vermoeid was na zijn chemotherapie en operatie, is hij van plan weer op zoek te gaan naar werk als hij weer fit en gezond is. Tegen die tijd hoopt hij ook weer met bepakking de bergen in te kunnen. “Ik ga misschien een gesponsorde bergwandeling maken als eerste evenement na mijn ervaring met kanker.”

John is vicevoorzitter van de Fusiliers Association in Rochdale en gaat graag één keer per maand naar de veteranenbijeenkomsten. Daarnaast is hij supporter van Manchester City sinds zijn vader hem op vierjarige leeftijd meenam naar een wedstrijd. “Ik probeer zoveel mogelijk wedstrijden bij te wonen in het Etihad Stadium met mijn vrienden en mijn gezin. Ook ga ik graag met mijn broer naar een uitgaansgebied in Manchester om te controleren of de lokale cafés nog een beetje gezellig zijn.”

John woont in Rochdale met zijn vrouw, Carolyn, en heeft drie kinderen, zeven kleinkinderen en vier achterkleinkinderen. Hij houdt zich graag bezig met fotografie, paleoantropologie en politiek.

meplus-ret-tm.png
Met me+ serviceprogramma kunt u uw leven met een stoma leiden zoals u dat wilt

Met het gratis me+ serviceprogramma heeft u alle informatie en ondersteuning die u nodig heeft binnen handbereik. Een toegewijd team van verpleegkundigen en deskundigen voorziet u via onder andere nieuwsbrieven van informatie over producten, levensstijl en voeding.